Omschrijving

Vuursche Dreef 97 Hollandsche Rading

Op een werkelijk unieke locatie fraai omgeven door de uitgestrekte bossen van het Utrechts landschap en waar u rust en ruimte nog kunt beleven is te koop het charmante en karakteristieke vrijstaande landhuis "op de Selden" met diverse bijgebouwen op ruim bemeten perceel grond. Het landhuis is vernoemd naar de voormalige historische Seldense heide. De bekende Larense architect P.C. van Uchelen, beroemd om zijn romantische landelijke bouwstijl ontwierp "op de Selden" rond 1928. Na de bouw van het landhuis bewoonde van Uchelen het woonhuis in eerste instantie zelf. Fraai als laatste woning aan het eind van de Vuurse Dreef gelegen wandelt, fietst of rijd u desgewenst met uw paard direct de natuur in!
Vanuit het landhuis kijkt u uit op uw eigen fraaie vijverpartij met terras. Verder is het perceel onderhoudsvriendelijk aangelegd met glooiend gras en beplant met heesters en fraaie oude bomen. Er zijn diverse overige opstallen aanwezig waaronder een multifunctioneel stenen bijgebouw (op dit moment in gebruik als fotostudio met kantoor), een houten bijgebouw met schuur, garage en gastenverblijf (voorzien van douche en WC), en diverse carports die geschikt zijn voor meerdere auto's.
Hollandsche Rading heeft een station en de steden Hilversum en Utrecht zijn op vriendelijke afstand van het geheel. Ook is er een snelle aansluiting op de snelweg A-15.

INDELING:
Begane grond:
Karakteristieke entree, hal met garderobe en toilet, royale woonkamer met serre, houten vloer en openhaard, eetkamer, overloop met technische ruimte, keuken, bijkeuken en twee slaapkamers. De royale master bedroom met aansluitend de luxe badkamer is bereikbaar vanuit de hal en is aan de voorzijde gelegen.

ALGEMEEN:
Bouwjaar: ca. 1928, Perceel oppervlakte: 3.962 m2, Bruto inhoud: 1.008 m3, woonoppervlakte: 174 m2, overige inpandige ruimte: 5 m2, gebouw gebonden buitenruimte: 31 m2 en oppervlakte externe bergruimte: 60 m2.
Verwarming en warm water: Combi CV gas HR ketels, gasgeisers en open haard..
Rust, ruimte en midden in de natuur gelegen. Een uniek bezit dat slechts zelden op de markt komt! Komt u bezichtigen?

Vraagprijs: € 1.390.000,= kosten koper, oplevering in overleg